Днес в предаването Лице в лице гости бяха Маргарита Бакрачева, доктор

...
Днес в предаването Лице в лице гости бяха Маргарита Бакрачева, доктор
Коментари Харесай

Психолог: Това, което нашето поколение правеше на 18 години, сегашното го прави на 29

Днес в предаването " Лице в лице " посетители бяха Маргарита Бакрачева, лекар по логика на психиката и магистър по педагогика в предаването и Асен Александров - шеф на 51 учебно заведение. Темата, която разясниха бе скандалната анкета, която бе предопределена за учениците и въпроса: " Като какъв се определяте ". Отговорите бяха, " момче ", " момиче ", " друго "  или " не искаш да кажеш ". Как възприемат децата джендър образованието?

" Има огромно разграничаване сред това да се ползва наложително бързо установяване, приемане на някакъв модел и това, да оставим децата сами да се самоопределят. В последните години излезе преди всичко теорията за зараждащата зрялост. С две думи това, което нашето потомство правеше на 18 в този момент го вършат на 29 години. Това е индикативно, едни 11 години, които са нужни на хората да се самоопределят. Случаи на деца, които не знаят дали са момиче или момче са малко. По-чест е случая с експериментирането, пробване, намиране на себе си, някакви залитания в стадия на изпробване има много. Въпроса е това да не остане контузия и да не бъде слагане като етикет. Обикновено, когато става въпрос за мощно изявени идентификации за другия пол, то е директно обвързвано с физиологичното развиване, тъй че при започване на пубертета - 12 - 13 години това стартира да се демонстрира ", заяви Маргарита Бакрачева.

" Това ескализиране на джендъра пречи на учебното заведение. В учебно заведение имаме 10 часа, в които се учи полова система и още 10-15 часа, в които можем да си приказваме за това, полово обучение и така нататък В тези 20 часа ние даже и да желаеме, даже и да има международен скрит план да създадем децата джендъри, отново нищо не можем да реализираме, тъй като учениците получават едвам 15-20% от информацията в учебно заведение, 30% от интернет, 20% от телевизия и така нататък В нашето учебно заведение не я пуснахме тази анкета, само че децата споделиха, че на подбив щели да напишат " друго ", с цел да видят какво ще стане ".

Спомнете си по наше време какъв брой постоянно се виждаше две момиченца, приятелки да вървят хванати за ръце. Сега децата не го вършат, боязън ги е да не ги дефинират като нещо, което не са. Това не въздейства добре ", сподели Асен Александров.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР